nyttobox_logo

Mattias är en kompis som arbetar både smart och nyttigt. Tala om för din chef att du vill vara piggare och effektivare på jobbet med en bättre blodsockerkurva: www.nyttobox.se

 

 

Seng Shui Logga

 

 

 

 

 

 

 

Mitt eget varumärke för under bar sömn under silkestecken

www.sengshui.se

 

bitflippers_logo

 

Två raska, flexibla och tekniska killar som bygger hemsidor, ”hostar” på egna servrar och fixar tekniska klurigheter på en bråkdel av den tid det skulle ta mig. De ger bra service men är inga säljartyper.

http://www.bitflippers.se/

 

Memma_logga

 

En kvinna med stor erfarenhet och oerhörd kunskap om mässor och möten. Om någon kan  få dina medarbetare att prestetera bättre och sälja mer på mässor och i liknande sammanhang så är det Åsa Dahlqvist.

http://www.memma.se/

 

logo

En av mina driftigaste och mest entusiastiska vänner. Bernt Kristensson har aldrig varit anställd (!). Han driver redovisningsbyrå, dessutom med controlling-service, budget-stöd – OCH han har utvecklat en egen share-point-tjänst så att du kan följa din egen ekonomiska situation online, momentant. Kan man få bättre service?

http://www.ekonomicheferna.se/

 

BERNHARD LEDARSKAP

För Personlig och Professionell Utveckling

Sofia Bernhard är kvinnan som förstår att lära ut hur människors beteenden fungerar, hur de kan förändras och hur därmed hela organisationer kan förändras, utvecklas, bli mer attraktiva och – produktiva.

http://www.bernhardledarskap.se/